Neutrale Kijkers podcast

Neutrale Kijkers podcast

De eerste WK rustdag is aangebroken en ik heb niet de mogelijkheid gehad om alle wedstrijden te zien omdat er ook gewoon gewerkt en geklust moest worden. Gelukkig is daar nu een oplossing voor door het luisteren van de Neutrale Kijkers podcast. Hierin vertellen Peter Buurman (tot nu toe bij mij onbekend) en Yordi Yamali (bij mij bekend van FC Afkicken) je elke dag bij over de gespeelde wedstrijden op die dag. Ze doen dit gelijk na de wedstrijden en ik kan ze daarom s’morgens tijdens het werken al beluisteren en heb het idee dat ik daardoor nog niet veel van het WK heb gemist.

De podcast bestaat uit de rectificaties van de vorige aflevering, het bespreken van de gespeelde wedstrijden en het vooruitblikken op de wedstrijden die komen gaan. De show is erg grappig en vliegt voorbij tijdens het werken. Voor dat je het weet heb je het eerste uurtje van het werk erop zitten en kun je weer mee praten over de wedstrijden die je niet hebt gezien. Door het bespreken van wat ze die dag ook naast het voetbal kijken hebben beleefd (asbest verwijderen/lekkage/nieuwe meubels) heb je het gevoel dat je naast ze zit wanneer ze alles aan het bespreken zijn.

Met elke dag een stukje van Pieter Zwart( voetbalkenner) word je ook tactisch een beetje opgeleid in het voetbalspelletje. Nu ik de komende week vakantie heb en denk dat er daardoor waarschijnlijk meer tijd over heb om voetbal te gaan kijken, ben ik benieuwd of ik dan nog steeds naar ze luister. Ik denk het haast wel want het is vaak ontzettend grappig om te horen. Nu het er alleen nog maar om gaat bij de teams dat ze winnen worden de wedstrijden misschien ook wat leuker om te kijken. Er zijn tot nu toe weinig wedstrijden geweest die mij de hele wedstrijd hebben kunnen boeien. De Neutrale Kijkers podcast lukt dat daarentegen wel.!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.