Halve van Egmond: #en de rest van het jaar?

Halve van Egmond: #en de rest van het jaar?

Deze uitdaging zit er weer op. Ik heb de afgelopen week nog wel een paar keer nagedacht hoe mooi het was om te doen. Maar na het uitlopen van de Halve van Egmond in een persoonlijk record is het weer tijd om plannen te maken voor de rest van het jaar. Zou ik nog een halve marathon gaan lopen of misschien een hele? Of een keer gaan proberen om een trail run gaan doen? Overdag of s’nachts? Ik heb al allerlei leuke dingen voorbij zien komen maar heb me nog nergens voor ingeschreven. Het lijkt me wel eens leuk om lekker door het bos te rennen met zijn allen. Een koplampje op en goed kijken waar de route precies is. Ik heb het op de mountainbike een keer gedaan tijdens de Drenthe 200 en dat was misschien wel het mooiste stuk uit de 200 kilometer.

IMG_7602
Deze trail run kwam voorbij en spookt door mijn hoofd.

Ik heb de Koning van Spanje Trail voorbij zien komen op internet. Deze tocht is in Gulpen in Limburg en dus best wel een eindje van huis. Ik zit er over na te denken om mij hier voor aan te melden en te kijken of ik deze kan volbrengen. Het is in het weekend van dodenherdenking en Bevrijdingsdag en volgens mij hoeven wij dan niet te voetballen. Je hebt verschillende tochten van 16 tot 43 kilometer. Je kunt op vrijdagavond ook in de avond gaan lopen en ik ben benieuwd hoe dat zou zijn. Misschien dat je de komende dagen wel voorbij kunt zien komen of ik mij hier voor heb ingeschreven. Weer een keer iets anders als wat ik tot nu toe heb gedaan en ik zou hier ook wel met mijn voetbalconditie aan mee kunnen doen denk ik. Dus geen speciaal trainingsprogramma.

IMG_4938
De Megavalanche was supermooi om te doen, misschien dit jaar weer.

Ook speelt de Megavalanche weer door mijn hoofd. De inschrijving is begin januari open gegaan en ik zie steeds dingen voorbij komen waarbij mijn gedachten terug gaan naar afgelopen zomer. Wat een mooie vakantie was dat zeg! Lekker op de camping en de hele week genieten van de bergen waar je met je fietsje vanaf kunt rijden. Echt een van de mooiste dingen die ik in mijn nog maar korte leventje heb gedaan. Ik moet even nadenken of ik genoeg tijd heb om hier goed voor te trainen. Een keer een dagje Winterberg zou wel weer handig zijn. Of een keer een ander park. Maar met iets meer techniek zal het misschien nog mooier gaan worden. Ik ben denk ik al een stuk beter geworden afgelopen zomer. Maar met iets meer verstand van het springen met je fiets en het goed sturen op rotszones zou ik er nog mee van kunnen gaan genieten.

IMG_7604
Een greep uit mijn Instagram. Ik zie alles zo weer voor me.

Ik vindt het altijd wel leuk om even terug te kijken op mijn blog en dan te zien waar ik allemaal over heb geschreven. Ook op Instagram is dat altijd grappig en kun je in een korte tijd allemaal zien wat voor een leuke dingen je hebt gedaan omdat je dat er vaak op zet. Ook met de blog werkt dat zo en ik ben nou ongeveer iets langer als een jaar bezig. Ik ga dit jaar ook proberen wat meer met mijn blog te doen. Niet alleen een andere lay-out maar misschien ook meer dingen om over te typen. Zo zou ik wel meer over voeding, training en rusten willen gaan proberen te bloggen. Ik ga binnenkort een plan maken hoe ik dit nou moet gaan aanpakken. Er staat heel wat te gebeuren in 2018 en ik ga proberen er weer een jaar van te maken met mooie herinneringen.

 

IMG_7605
Met mijn blog hetzelfde verhaal, ik kan zo weer in Valencia en Winterberg zijn.

De laatste tijd luister ik nogal veel podcasts. De 100% Inspiratie Podcast is 1 van mijn favorieten en ben niet vergeten wat ik van Wilco van Rooijen gehoord heb in een aflevering. Je moet niet aan het einde van het jaar je afvragen wat je nu eigenlijk hebt gedaan behalve je hypotheek betaald. Dat komt dit jaar wel erg dichtbij omdat ik samen met mijn vriendin een huisje heb gekocht. Van de afgelopen 3 jaar kan ik wel vertellen wat voor een dingen ik allemaal heb gedaan en ben ook van plan om dat in de komende jaren te gaan blijven doen. Elk jaar iets speciaals, geks of iets groots doen is de doelstelling. Ik ga aan de slag om het komende jaar er weer wat moois van te maken.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.