Voetbal: #de tweede competitiehelft

Voetbal: #de tweede competitiehelft

De eerste seizoenshelft is voorbij en dus is het tijd om deze even snel te evalueren. De eerste paar wedstrijden in de voorbereiding waren niet aan mij besteed. Door een blessure heb ik de eerste paar wedstrijden niet kunnen brengen wat ik graag had gewild. Mijn blessure aan mijn knie heeft vaak veel tijd nodig om te herstellen en dat was deze keer niet anders. Ik hoop dat het me de 2de seizoenshelft bespaard blijft zodat ik nu wel veel kan spelen en een beetje in het ritme kan komen. Ik heb vaker een blessure aan mijn knie en het gebeurd altijd op dezelfde manier. Wanneer ik dat dan heb gehad ben ik er helemaal flauw van en denk ik er aan om maar met het voetballen te stoppen. Als ik dan na een paar weekjes weer klaar ben heb ik er weer veel zin in en denk ik er na een paar trainingen niet meer aan om te gaan stoppen.

IMG_6084

De wedstrijden die ik wel heb gespeeld heb ik niet gespeeld zoals ik graag zou willen. Ik heb in 11 wedstrijden maar 1 keer gescoord en dat is voor een middenvelder toch wel te weinig. Ook heb ik nadat ik weer fit was ook weer last gekregen van andere blessures. In de wedstrijd tegen DZOH moest ik voortijdig naar de kant omdat ik op een gegeven moment niet meer kon doen wat ik graag wou. Vanwege een gekneusde zwevende rib moest ik er na 60 minuten af en kon ik helaas de wedstrijd niet afmaken. Dit was wel balen omdat je in zulke wedstrijden graag wil laten zien wat je kunt. Hier heb ik nog wel een tijdje last van gehad en niet echt vrijuit kunnen voetballen. Na een paar wedstrijden begon het pas te lopen en hebben we in een paar wedstrijden veel punten gepakt tot de 4-4 tegen koploper Pelikaan S.

Daarna kregen we voor de beker nog De Weide die we wel wonnen met bijna de hele wedstrijd een man minder maar de zaterdag er op tegen Gramsbergen was het niks meer. We werden met 4-0 van de mat gespeeld en konden hier niks tegen in brengen. Ook de wedstrijd de week er op tegen Zuidhorn ging met 1-0 verloren en zo eindigden we de eerste competitiehelft onderin de middenmoot. De middenmoot ligt niet zo heel ver uit elkaar dus als je een paar wedstrijden wint, kun je ineens weer bij de top 4 komen te staan. We gaan het allemaal zien de komende maanden. De eerste wedstrijd spelen we op 27 januari tegen FC Klazienaveen. Weer een derby binnen de gemeentegrenzen. Deze wedstrijd zal hoogstwaarschijnlijk wel doorgaan omdat ze ook kunnen spelen op kunstgras. Deze week beginnen de trainingen al weer en zaterdag spelen we de eerste oefenwedstrijd tegen Velocitas.

IMG_7404 2

We gaan zien wat het de 2de seizoenshelft ons gaat brengen. Ik hoop wat fitter te gaan worden en dat ik weer een beetje lekker in mijn spel kom. Als je, zoals het afgelopen zaaltoernooi lekker loopt te ballen dan neem je nog wel een lekker gevoel mee de winterstop in. Ik heb niet stil gezeten en loop zondag de halve marathon. Er zitten geen kerstkilo’s aan en dus kan ik er vol tegen aan de komende weken. De komende weken wil ik ook aan de slag met uitdagingen voor het komende jaar. Ik ga alvast op zoek naar leuke uitdagingen voor in de zomerstop. Maar eerst topfit worden en natuurlijk blijven.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.