Drenthe 200 #5

Drenthe 200 #5

Nog een nachtje slapen en dan is het eindelijk zo ver. De start van de Drenthe 200. Het weer voor morgen lijkt goed en als ik het zo in de verschillende forums lees zien de paden er goed uit. Ik heb een paar andere mensen gesproken die ook deze tocht gaan fietsen en dan begin ik toch wel te twijfelen of ik genoeg heb gedaan. Er was één bij die zei dat hij maar maximaal 140 kilometer aan 1 stuk door had kunnen fietsen. Daar heb ik dus geen dag de tijd voor gehad. Ik vind het daardoor wel spannender worden en kan echt niet wachten totdat ik ga beginnen.

img_1158
Ochtendrit

Allereerst ben ik nog een paar keer wezen fietsen. Ik denk dat ik tot afgelopen zaterdag nog tot een kilometer of 150 ben gekomen. Het ging best wel lekker en mijn gemiddelde lag ook weer op zo’n 20 kilometer per uur. Mijn doel is dan ook nog steeds om hem binnen 10 uur te gaan fietsen maar ik zie het wel hoe de tocht verloopt. Ik probeer gewoon vanaf de start lekker te gaan fietsen en dan zie ik zelf wel hoe lang ik het vol houd om lekker in mijn ritme te blijven trappen. Vaak als ik terug kom van een ritje ben ik eigenlijk nooit echt moe, maar heb juist een voldaan gevoel. Ik ben dan ook wel benieuwd of ik met deze tocht helemaal kapot ga.

7d53fa97-1bdd-416d-8947-ecd26ed9cd51
Spullen voor pech onderweg.

De afgelopen week heb ik ook nog een paar dingen opgehaald. Als eerste heb ik nog een fietsbroek en een fietsjas opgehaald. Een behoorlijke investering maar ik denk dat ik na de Drenthe 200 nog wel wat vaker ga fietsen. Ook heb ik nog het lijstje op advies van de organisatie aangeschaft. Binnenbanden, CO2 patronen, multitool, missing link, missing link remover, een muts en achterlicht. In mijn Camelbag heb ik breakers, mueslirepen en spacekoeken zitten. En natuurlijk de zak met water. Naast mijn gereedschap en reserveonderdelen. In mijn tas die ik mag afleveren en halverwege gedropt mag worden zitten droge kleren en nog wat eten.

3a29e524-9739-4998-a9b2-f4977e8aff47
De helft in de camelbag en de helft in de tas voor de dropzone.

Ik ben tijdens de laatste rit afgelopen zaterdag gevallen op mijn rechterkant. Ik ben benieuwd of ik hier nog last van ga krijgen tijdens de 200 kilometer. Ik heb er in ieder geval zin in en ben blij als ik eenmaal op de fiets zit. Morgenvroeg gaan we om 4 uur van huis richting Roden. We zullen dan ongeveer om 5 uur daar aankomen en tot half 6 heb je de tijd om je stuurbord op te halen. Als je mij onderweg wil volgen kun je de Drenthe 200 app downloaden. Mijn startnummer is 283 als je die of mijn naam in de live tracking zet dan kun je zien waar ik precies fiets. Ik denk dat ik op alles ben voorbereid en kan dan ook niet wachten om te gaan fietsen. Ik probeer morgenavond een verslag te maken van hoe het ging. Als ik dan nog niet in bed lig te slapen. Tot dan!

dfc6757b-4f1f-4fdb-adb5-ce6d3d1aca67
Alles klaar voor morgen, denk ik.
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.